Ponyrijden

Camping met ponyrijden

Ponyrijden is vriendjes maken. Aaien, strelen, poetsen, hoefjes uitkrabben. Wíe wil niet troetelen? En de pony's verheugen zich erop. Noortje, Tonke, Toby, Teun, … enz. staan trappelend te wachten op nieuwe vriendjes.
Samen 's middags uit de wei halen, poetsen, toiletteren en opzadelen. Er groeien zichtbaar innige relaties.

Een eerste les?

En daarna samen in de buitenmanege spelen. Rondjes rijden met de kleine amazones op de rug. Anky's in spé… en wie weet! Ook een eerste lesje is mogelijk. Nog niet al te moeilijk. Willen we al een klein beetje naar elkaar luisteren? En zie, dat lukt al aardig…

Er op uit!

En dan komt misschien het moment voor een buitenrit. Op de rug van je vriendje of vriendinnetje door de bossen en over de hei. Het heerlijke gevoel van vrijheid. En een enkele keer mag je voor vaders en moeders en alle anderen laten zien hoe goed jullie het samen al kunnen. Dan wordt er een echte dressuur wedstrijd gehouden.
Pony Teun vindt vooral de allerkleinsten leuk. Hobbelend op zijn rug een half uurtje rond het kampeerterrein wandelen, een echt avontuur.

Iedereen mag meedoen. In de vakanties hebben we elke dag (behalve op zondag) ponyrijden op het programma staan.
Bekijk hier de mogelijkheden.

Eigen pony?

Heb je al een pony, dan mag die met alle plezier mee. Onze camping met manege heeft stallen en weilanden. Voor beiden een avontuurlijke vakantie. Informeer en reserveer tijdig!

Ponyrijden
Animatie
Recreatieplas
Actieve ontspanning
Verhuur
Nationaal Park