Fietsen

Fietsvakantie in Nederland

De vlakkere Hunzevallei, de beschutte Staatsbossen en de afwisseling van de Drentsche Aa maakt de fietstocht tot een onvergetelijk genoegen. Wind tegen, van opzij of in de rug; op eigen kracht of met ondersteuning, het maakt niet uit, het blijft genieten. En onderweg is er veel te zien en te beleven. De sobere rijkdom van de dorpen, de terrasjes, de hunebedden, de schaapherder, de grote stille heide, de vele mijmerplekjes, de kronkelende beekjes, musea, speelplekken, de kerkjes aan de horizon als oriëntatie. Voorwaarts, voorwaarts in een laag tempo.

Veel fietsers, onderweg op het Fietserpad en de Lf 14 (Lauwersoog–Enschede), overnachten in een trekkershut of met een tentje.

Fietsers welkom!

Bij ons zijn 'Fietsers Welkom' bij het fietsen in Nederland; voor een overnachting, als rustpunt voor een kop koffie of het repareren van een lekke band. Fietspomp en plakspul aanwezig!

Bij de receptie hebben we diverse kaarten en routes voor uw fietsvakantie in Drenthe. En regelmatig hebben we speciale arrangementen. Fietsen kunt u bij ons huren!

De onvermoeide fietser, de rug gebogen, het hoofd rood aangelopen; fietsen is vooral… natuurlijk genieten

Fietsarrangement

Verhuur
Nationaal Park
Animatie
Actieve ontspanning
Recreatieplas
Ponyrijden