Animatie

Ontdek de natuur met je eigen fantasie!

Voor kinderen valt er veel te beleven op en rond ons kampeerterrein. Op avontuur in de natuur met je eigen fantasie, leuker kan haast niet. Om de natuurbeleving nog meer accent te geven, hebben we met bioloog Kees Boele een volledig en afwisselend programma gemaakt met wandelingen en excursies. Voor jong en oud interessant. En Kees brengt het heel boeiend.

Programma's in het hoogseizoen

Een uitgebreid kinderprogramma in het hoogseizoen: ’s morgens, ’s middags en de vroege avond. Met Pasen, in de meivakantie, met Hemelvaart/Pinksteren en tijdens de zomervakantie. Volop vertier en kinderplezier, met vele leuke onderdelen. Spooktocht, musical, gondelvaart, huifkartocht, vossenjacht; een programma met verrassend veel activiteiten. Motto: 'doe mee en geniet'!

Het geheel wordt elk jaar weer ingevuld door betrokken en enthousiaste medewerkers, waar de kinderen na afloop van de vakantie met tranen afscheid van nemen.

Ben je ook zo benieuwd wat er de komende zomer allemaal te beleven is op de camping? Bekijk hieronder alvast de animatieprogramma's (wijzigingen voorbehouden): 

Animatieprogramma 15 juli t/m 21 juli

Animatieprogramma 22 juli t/m 28 juli

Animatieprogramma 29 juli t/m 4 augustus

- Animatieprogramma 5 augustus t/m 11 augustus

Animatieprogramma 12 augustus t/m 19 augustus

- Animatieprogramma 19 augustus t/m 25 augustus

Meer informatie over ponyrijden vind je hier.

 

Groepen
Actief
Natuur- en recreatieplas
Ponyrijden
Aanbiedingen
Animatie