Animatie

Ontdek de natuur met je eigen fantasie!

Voor kinderen valt er veel te beleven op en rond onze camping. Op avontuur in de natuur met je eigen fantasie, leuker kan haast niet. Onze camping, met bos, heide, speelvelden, een recreatieplas met strandje en een zandverstuiving, is een plek waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten, klimmen en klauteren, hutten bouwen, visjes vangen of verstoppertje kunnen spelen. 

Kinderen zijn dol op buiten spelen en gaan graag op ontdekking in de natuur: beestjes zoeken, kikkervisjes vangen of stenen zoeken. Daarom hebben wij in ons animatieprogramma natuureducatie activiteiten opgenomen. Leuk en leerzaam de natuur in! Met behulp van de natuurontdekkist van IVN gaan kinderen o.a. waterdiertjes (onder)zoeken bij de recreatieplas of het bos in op zoek naar insecten.

Voor de sportieve gasten beschikken we over een groot voetbalveld, een volleybalveld, tafeltennistafels en 2 baskets. En de mogelijkheid om te spelen en crossen met trikers op de camping. Genoeg te doen en te beleven.

En ben je dol op pony's? Dan kun je je hart ophalen bij ons op de camping. We hebben tijdens de vakanties elke middag (behalve op zondag) ponyrijden: poetsen, kammen, opzadelen, rondjes rijden, lesjes en voor de ervaren ruiters en amazones een buitenrit. Kijk hier voor meer informatie over ponyrijden.

Programma's tijdens de vakanties

Een uitgebreid kinderprogramma tijdens de vakanties: ’s morgens, ’s middags en de vroege avond. Met Pasen, in de meivakantie, met Hemelvaart/Pinksteren en tijdens de zomervakantie. Volop vertier en kinderplezier, met vele leuke onderdelen. Spooktocht, musical, gondelvaart, huifkartocht, vossenjacht; een programma met verrassend veel activiteiten. Motto: 'doe mee en geniet'!

Het geheel wordt elk jaar weer ingevuld door betrokken en enthousiaste medewerkers, waar de kinderen na afloop van de vakantie met tranen afscheid van nemen.

Bekijk hier de animatieprogramma's voor de zomer (wijzigingen voorbehouden): 

Animatieprogramma 16 juli t/m 21 juli

Animatieprogramma 23 juli t/m 28 juli

Animatieprogramma 30 juli t/m 4 augustus

Animatieprogramma 6 augustus t/m 11 augustus

Animatieprogramma 13 augustus t/m 18 augustus

Animatieprogramma 20 augustus t/m 25 augustus

Voor actuele activiteiten op de camping en in de omgeving volg onze Facebook-pagina!

Ponyrijden
Actieve ontspanning
Animatie
Nationaal Park
Recreatieplas
Verhuur