Actief

Houdt u van een actieve vakantie? Onze kindvriendelijke camping in Drenthe is een prima startpunt voor leuke, leerzame en sportieve activiteiten.

Wandelen in Drenthe

Drenthe…doet wat met je! Het landschap en de natuur prikkelt het gemoed. En zeker het achterland van ons kampeerterrein. Verrassend afwisselend. Het Stroomdal van de Drentsche Aa, het Geopark de Hondsrug, de Hunzevallei vervelen nooit.

De rust van het gebied, het intieme van de dorpen en de gastvrijheid van de mensen doen weldadig aan. Voor jong en oud volop wandelgenot…inspannend, uitdagend, ontdekkend, rustgevend. Volop genieten van de menselijke, natuurlijke maat in volledige harmonie met de omgeving.

Persoonlijke tips voor bij u passende routes geven wij u graag bij onze receptie. We organiseren informatieve wandeltochten onder deskundige leiding. Ook kunt u ons wandelarrangement met vele extra's boeken.

Wandelen in Drenthe

Fietsen in Drenthe

De fietsen achterop de auto of de caravan... Neem ze zeker mee of huur fietsen bij onze receptie. Veel wandel- en fietspaden lopen direct langs onze camping en uw ontdekkingstocht door Drenthe begint dus direct vanaf de camping. Schitterende uitzichten van de Kymelsberg in onze 'achtertuin', eindeloze fietspaden over de heidevelden en door de bossen, leuke terrasjes voor een gezellige rustpauze... Kom fietsen in Drenthe!

Fietsen in Drenthe

Ponyrijden op de camping

Op onze kindvriendelijke camping in Drenthe is een mooie buitenmanege en zijn er stallen voor de pony's. De kinderen kunnen onder begeleiding lekker knuffelen met onze lieve pony's. 

Ponyrijden op de camping

Het water op

Onze camping ligt in het stroomgebied van de Drentsche Aa en op de camping vindt u bovendien een groot recreatiemeer van ruim 30.000 m2. Genoeg mogelijkheden om op en rondom het water actief bezig te zijn. Zwemmen, kanoën, vissen, en nog veel meer!

Watersporten

Animatie

Tijdens de schoolvakanties wordt er van alles georganiseerd voor de kinderen op onze kindvriendelijke camping in Drenthe. Samen muziek maken, knutselen, pony's verzorgen, speurtochten, ontdekkingstochten door de natuur... en nog veel meer.

Animatie

Animatie
Recreatieplas
Verhuur
Nationaal Park
Actieve ontspanning
Ponyrijden