Pinksteren

terug naar aanbiedingen

Pinksterweekend 22 t/m 25 mei

Kom met Pinksteren genieten van het buitenleven en de vele leuke activiteiten op en in de omgeving van Camping de Vledders. Tijdens het Pinksterweekend is er volop (pony)animatie aanwezig op de camping. U kampeert dit weekend (vrijdag 22/5 vanaf 14.00 tot maandag 25/5 20.00 uur) al vanaf € 87,50 voor 2 personen.

Fietsen en wandelen

De camping is een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door het Nationaal Park de Drentsche Aa en Geopark de Hondsrug. Schitterende uitzichten van de Kymmelsberg in onze 'achtertuin', eindeloze fietspaden over de heidevelden en door de bossen, leuke terrasjes voor een gezellige rustpauze...

Rebels sprookje op het Balloërveld

Tijdens Pinksteren kunt u genieten van meeslepend locatietheater op het grootste heideveld van Drenthe. De voorstelling ‘Roodkapje’ wordt 2x per dag uitgevoerd op het Balloërveld, door de bekend PeerGroup. Na afloop of voorafgaand aan de voorstelling kunt u mee op excursie met de boswachter om het Balloërveld te ontdekken. Zeker de moeite waard! Hier vindt u meer informatie over de voorstelling 'Roodkapje op het Balloërveld'.

Animatie

Voor kinderen valt er veel te beleven op en rond ons kampeerterrein. Op avontuur in de natuur met je eigen fantasie, leuker kan haast niet. Daarnaast worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. Wilt u weten wat er allemaal te doen is? Bekijk hier ons animatieprogramma:

Reserveren

Animatie
Verhuur
Ponyrijden
Actieve ontspanning
Nationaal Park
Recreatieplas