Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Trekkershut Drenthe huren?

Trekkershut in Drenthe | Wat is een trekkershut? Een trekkershut is een minimalistische ingerichte sfeervolle houten blokhut. Deze uit Zweden geïmporteerde knusse hutjes worden ook wel Stuga's genoemd. 

Trekkershut in Drenthe

Bent u op doorreis? Geniet u van een fiets- of wandelvakantie? Of bent u op vakantie met de kinderen? Dan is een vakantie in een van onze trekkershutten een ideaal verblijf voor u. De 4-persoons trekkershut in Drenthe ligt half verscholen in het bos op ons kampeerterrein. 

Trekkershut huren in Drenthe

De trekkershut in Drenthe is een prettige tussenstop voor échte natuurliefhebbers. Ten eerste staat de trekkershut op een schitterende locatie in het bos, maar de trekkershut is ook voorzien van een aantal fijne voorzieningen:

 1. Twee stapelbedden (de bedden zijn voorzien van een hoeslaken, kussen en kussensloop)
 2. Eettafel met 4 stoelen
 3. 2-pits gasstel
 4. Elektra / verlichting
 1. Koelkast
 2. Verwarming

trekkershut drenthe

Groepskamperen op de Vledders

Op Camping de Vledders bent u als groep van harte welkom. Camping de Vledders beschikt namelijk over twee grote kampeervelden. U kunt dus met de hele groep gezellig kamperen zonder dat u ver uit elkaar zit. Dichtbij kampeerveld de Kapschuur vindt u de recreatieplas en ponyweide. Bij kampeerveld 't Schoaphok is een groot sportveld aanwezig. Bekijk hier de mogelijkheden voor groepskamperen.

Ontdek de prachtige natuur

Drenthe is een erg mooie wandelprovincie. Vooral het Aa-land en Hunze zijn bijzonder mooi. Zo zijn er tal van leuke wandelroutes in de directe omgeving, waar ook aan de langeafstandwandelaar is gedacht. Zo kunt u natuurlijk genieten van:

 • Het Drenthepad;
 • Het Pieterpad;
 • Het Groot-Frieslandpad;
 • De Loop van de Drentsche Aa;
 • Dwars door Drenthe.

Bekijk ook eens onze wandelarrangementen met alle vele extra's!

Ook voor de echte fietsliefhebber is Camping de Vledders dé perfecte uitvalsbasis. Beleef hoe de vlakkere Hunzevalei, de afwisseling van de Drenthsche Aa en de beschutte Staatsbossen u meenemen door het prachtige Drenthsche landschap. Regelmatig bieden we speciale fietsarrangementen aan. Uiteraard kunt u ook een fiets huren op onze camping. 

Blijf even hangen op onze camping met trekkershut in Drenthe

U bent van harte welkom om een trekkershut te huren voor zo veel nachten als u wilt. Mocht u tijdens uw trekkingstocht even een aantal dagen tot rust komen, dan kan dat uitstekent op onze camping in Drenthe. Zo geniet u tijdens uw tussenstop van alle voorzieningen van onze camping. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in de natuurplas die grenst aan onze camping. U kunt hier een heerlijke ochtendduik maken of gewoon even lekker tot rust komen aan het strand. Neem daarnaast een verkoelend drankje of lekkere maaltijd op het terras op onze camping. Ten slotte kunt u natuurlijk gebruik maken van alle basisfaciliteiten, zoals het sanitairgebouw, gratis wifi en campingwinkel. Komt u langs onze trekkershut in Drenthe?

Ja, ik wil graag een trekkershut Drenthe huren!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen