Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Trekkershut Drenthe huren?

Trekkershut in Drenthe | Wat is een trekkershut? Een trekkershut is een minimalistische ingerichte sfeervolle houten blokhut. Deze uit Zweden geïmporteerde knusse hutjes worden ook wel Stuga's genoemd. 

Trekkershut in Drenthe

Bent u op doorreis? Geniet u van een fiets- of wandelvakantie? Of bent u op vakantie met de kinderen? Dan is een vakantie in een van onze trekkershutten een ideaal verblijf voor u. De 4-persoons trekkershut in Drenthe ligt half verscholen in het bos op ons kampeerterrein. 

Inrichting trekkershut

In de trekkershut zijn de volgende voorzieningen:

 1. Twee stapelbedden (de bedden zijn voorzien van een hoeslaken, kussen en kussensloop)
 2. Eettafel met 4 stoelen
 3. 2-pits gasstel
 4. Elektra / verlichting
 1. Koelkast
 2. Verwarming

Trekkershut Drenthe huren

Groepskamperen op de Vledders

Op Camping de Vledders bent u als groep van harte welkom. Camping de Vledders beschikt namelijk over twee grote kampeervelden. U kunt dus met de hele groep gezellig kamperen zonder dat u ver uit elkaar zit. Dichtbij kampeerveld de Kapschuur vindt u de recreatieplas en ponyweide. Bij kampeerveld 't Schoaphok is een groot sportveld aanwezig. Bekijk hier de mogelijkheden voor groepskamperen.

Ontdek de prachtige natuur

Drenthe is een erg mooie wandelprovincie. Vooral het Aa-land en Hunze zijn bijzonder mooi. Zo zijn er tal van leuke wandelroutes in de directe omgeving, waar ook aan de langeafstandwandelaar is gedacht. Zo kunt u natuurlijk genieten van:

 • Het Drenthepad;
 • Het Pieterpad;
 • Het Groot-Frieslandpad;
 • De Loop van de Drentsche Aa;
 • Dwars door Drenthe.

Bekijk ook eens onze wandelarrangementen met alle vele extra's!

Trekkershut Drenthe huren

Ook voor de echte fietsliefhebber is Camping de Vledders dé perfecte uitvalsbasis. Beleef hoe de vlakkere Hunzevalei, de afwisseling van de Drenthsche Aa en de beschutte Staatsbossen u meenemen door het prachtige Drenthsche landschap. Regelmatig bieden we speciale fietsarrangementen aan. Uiteraard kunt u ook een fiets huren op onze camping. 

Ja, ik wil graag een trekkershut Drenthe huren!

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen