Nederlands English
 
 

Een sportieve en rustige vakantie   

Welkom op één van de mooiste kampeer-
terreinen van Drenthe. Nu nog virtueel, maar we hopen dat U ook daadwerkelijk ons kampeerterrein bezoekt.
De Vledders is een kampeerterrein met ruime kampeerplaatsen en uitstekende basisvoorzieningen. Ook zijn er trekkershutten, tenten en retrocaravannetjes te huur. Dus kamperen in de echte zin van het woord, zonder opsmuk. Passende kernwoorden zijn: rustig, sportief, natuurgericht, sfeervol, creatief.

Het kampeerterrein ligt in het prachtige Nationaal Park "de Drentsche Aa", op de flanken van de Drentse Hondsrug en op de overgang naar het stroomdal van de Drentsche Aa in de nabijheid van het oude esdorp Schipborg. Van oorsprong boerderij, nu een boerderijlandgoed. Weilanden, bos, heide, zandverstuiving, recreatieplas en kampeerterrein vormen één geheel. Door de indeling ontstaat veel privacy.

Door de combinatie van rust, sportieve animatie, grote sport- en speelplaatsen, waterrecreatie bij de plas, pony- en paardrijden is het terrein een ideale plek voor een plezierige kampeervakantie.

En dat zonder disco, luidruchtig amusement of horeca voorzieningen.

Ideaal voor o.a. gezinnen met (kleine) kinderen, 50+'ers en opa en oma's (met kleinkinderen), tentkampeerders (we hebben meer dan 40 plaatsen speciaal voor tentkampeerders!) en groepen.

We hopen met deze informatie de sfeer over te brengen, waar U naar op zoek bent. Graag ontmoeten wij, tezamen met onze medewerkers, U als gast. "De Vledders"……doet wat met je !!

Jan en Geertje Glas.

Reserveren Speciale aanbiedingen banner zomeraanbod 2014

Contactgegevens

Adres camping
Zeegserweg 2a
9469 PL Schipborg (Drenthe)

Correspondentieadres
Leemakkers 10
9469 PS Schipborg (Drenthe)

Tel: 050 4091489
E-mail: info@vledders.nl