Menu

Boek je vakantie online

Boeken

Coronavirus

Updat 16 mei

Trekkershutten met privé sanitair

Vanaf 16 mei is het weer mogelijk om onze trekkershut te boeken/gebruiken. We hebben aan elke trekkershut een douche en wc uit het sanitair gebouw gekoppeld. Middels een sleutel kunt u hier gebruik van maken. Deze douche en toilet mag uitsluitend door de campinggasten van de betreffende trekkershut gebruikt worden (sleutelbeheer). Er is dus geen sprake van meervoudig gebruik. Door de indeling van ons sanitair gebouw kunnen we de 1,5 meter maatregel garanderen. We werken op de camping met een coronaprotocol.

Boek trekkershut


Update 15 mei 2020

Volgens het 'spoorboekje' van Rutte mag na 1 juli het gezamenlijke sanitair gebouw op campings weer open. Tot 1 juli zijn onze sanitair gebouwen gesloten. De stortplaats voor het chemisch toilet is wél open en aan de buitenkant van het gebouw kunt u koud en warm water tappen. Heeft u eigen sanitair dan bent u van harte welkom! Vanaf woensdag 20 mei gaan ook de winkel en snackbar weer open. En met Hemelvaart bieden we ponyrijden aan. Uiteraard doen we dit binnen de geldende maatregelen. We werken op de camping met een coronaprotocol.

Campinggasten met eigen sanitair zijn van harte welkom!

  1. Stortplaats chemisch toilet
  2. Koud en warm water aan buitenkant sanitair gebouw
  3. Camper Service Plaats
  4. Snackbar (alleen voor afhalen)
  5. Winkel
  6. Elke ochtend verse broodjes
  7. Ponyrijden
  8. Recreatieplas met groot zandstrand en speelvlot
  9. Speeltuintjes
  10. Veel groen, ruimte en rust

Coronaprotocol

Update 3 april 2020

Het is een heftige en vervelende tijd voor iedereen. We begrijpen uw bezorgdheid over het coronavirus (COVID-19). Op deze pagina informeren we u over de huidige stand van zaken rondom het coronavirus. In onze samenleving gaan op dit moment zaken anders dan we gewend zijn. Ook op de camping ontkomen we daar niet aan. Helaas heeft de overheid ons opgedragen om de gemeenschappelijke sanitair gebouwen te sluiten. Deze maatregel geldt tot 28 april. Het blijft mogelijk om aan de buitenkant van het gebouw koud en warm water te tappen. Ook is het chemisch toiliet open. Mocht de overheid in de tussentijd aanpassingen doorvoeren in de regels, dan zullen we daar uiteraard invulling aan geven.

We hebben besloten om binnen de geldende beperkingen wel open te gaan. Dit betekent dat gasten die volledig zelfvoorzienend zijn qua sanitair (campers en toercaravans) bij ons kunnen komen kamperen. Onze huuraccommodaties hebben geen eigen sanitair en kunnen dus voor een verblijf tot 28 april niet geboekt worden.

In verband met het coronavirus hebben we een coronaprotocol opgesteld. We volgen de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. We verzoeken u vriendelijk om hieraan mee te werken om zo de gezondheid van elkaar te beschermen.

Als u koorts heeft of verkouden bent kom dan niet naar de camping. Blijf dan thuis. Ook als een van uw gezinsleden koorts heeft of verkouden is, verzoeken we u om niet naar de camping te komen.

Voucherregeling

Coronaprotocol

RIVM richtlijnen

Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen